Курячий суп із домашньою локшиною — ідеальний обід для всієї родини

Ароматний і легкий курячий суп із домашньою локшиною - ідеальна перша страва, яка припаде до смаку кожному члену сім'ї. Завдяки цьому рецепту у вас з'явиться чудовий привід зібратися всією сім'єю за обіднім столом і скуштувати дуже смачний суп , який завжди виходить ароматним, легким і дуже апетитним. Обов'язково спробуйте приготувати!

Цей суп із домашньою локшиною легкий та дуже смачний. Ароматний бульйон чудово доповнюється локшиною домашнього приготування. Супчик простий, але дуже апетитний і смачний!

Курячий суп готують на всіх континентах. Існує безліч рецептів, способів приготування, кулінарних секретів, але запорука успіху — правильно зварений курячий бульйон. * Попри те, що курка готується швидко, для справжнього курячого бульйону потрібен насамперед час, а ще — хороша вода, морква, цибуля та слабкий вогонь. І поки вариться бульйон, ви зможете приготувати популярну домашню яєчну локшину, яка в поєднанні з ароматним, наваристим курячим бульйоном перетвориться на славнозвісний курячий суп із неповторним ніжним смаком.

Мій  🥨канал у Telegram

Інгредієнти:

Для локшини:

  • Жовтки — 3 шт
  • Яйце — 1 шт
  • Борошно — 120 г
  • Сіль — дрібка

Для супу:

  • Куряче філе — 1 шт
  • Морква — 1 шт
  • Цибуля — 2 шт
  • Чорний перець — дрібка
  • Сіль — дрібка
  • Рослинна олія — для обсмажування

Як приготувати курячий суп із домашньою локшиною:

Приготуйте інгредієнти для страви.

Курку й одну цибулину кладемо в каструлю з холодною водою та ставимо на плиту. Варимо після закипання 30 хвилин. Обов’язково потрібно зняти піну, яка утворюється в процесі варіння.

У мисці збиваємо жовтки, яйце і дрібку солі. Всипаємо борошно і вимішуємо тісто приблизно 7-10 хвилин. Формуємо кульку, загортаємо її в пакет і залишаємо полежати 30 хвилин.

ЩЕ СУПЧИК: 🥨 Курячий суп з сирними галушками — дуже смачний

У цей час цибулю дрібно ріжемо й обсмажуємо на сковороді. Моркву тремо на тертку і смажимо з цибулею до м’якості.

Курку виймаємо з бульйону, чекаємо, поки охолоне, нарізаємо довільними шматочками та кладемо назад. Цибулину викидаємо. Моркву з цибулею кладемо в каструлю, додаємо сіль, лавровий лист і перець.

Тісто розкачуємо в тонкий лист, посипаємо зверху борошном і скручуємо в рулет. Нарізаємо тонкими шматочками.

Акуратно розгортаємо кожну частину по всій довжині, локшина готова.

Опускаємо локшину в суп і варимо до її готовності 3 хвилини.

Суп із домашньою локшиною на курячому бульйоні готовий.

ЩЕ СУПЧИК: 🥨 Кавказький суп шулюм з курки з картоплею

Курячий суп із локшиною подавати до столу, посипавши зеленню. Приємного апетиту!

Оцените статью
Секрет Вкуса
Курячий суп із домашньою локшиною — ідеальний обід для всієї родини
Пирожки с луком и яйцом на тесте без дрожжей. Мягкие, нежные и очень вкусные