Омлет у лаваші — ситний, смачний і красивий сніданок

Удосконалена версія звичного сніданку - омлет у лаваші, приготований на сковороді ,чудова альтернатива звичному варіанту приготування омлету. Ця страва точно урізноманітнює ваш сніданок, здивує рідних, а також підкорить їх своїм зовнішнім виглядом і смаком. Лаваш виходить хрустким і підсмаженим, а омлет усередині нього - соковитим, м'яким і ніжним, з приємним ароматом зелені. Такий омлет неодмінно сподобається любителям оригінальних і ситних страв!

Любителям швидких та смачних сніданків цей омлет у лаваші обов’язково сподобається.  Як наповнювач можна взяти що завгодно. Будь то варене або копчене м’ясо, сосиски, в’ялені томати або сир. В ідеальному омлеті на 1 яйце молока на 1 яйце беруть стільки, скільки поміщається в половинку шкаралупки від розбитого яйця. Я так і зробила. Його можна легко взяти з собою на роботу або пікнік, він ситний і яскравий, дуже смачний. Куштуйте та діліться вашими враженнями! Удачі!

Мій  🥨канал у Telegram

Інгредієнти:

  • Лаваш 1 шт. (тонкий)
  • Куряче філе 2 шт.  варене; половинки
  • Перець болгарський 0,5 шт.  або паприка
  • Маслини 7-10 шт.  без кісточок
  • Олія олійна 2 ст. ложки
  • Яйце велике 4 шт.
  • Сіль, перець чорний мелений
  • Молоко 50 мл
  • Сир твердий 70-100 гр

Як приготувати омлет у лаваші:

Підготуйте продукти. М’ясо підійде або відварене, або запечене, можна урізноманітнити шматочками яловичини або свинини. У мене відварна курка.

Візьміть один великий лаваш, кулінарними ножицями виріжте коло (за діаметром більше за форму для випічки), щоб вийшла тарілочка.

У мене залишився хороший шматочок лаваша, я зробила другий шар, таким чином і пиріг буде міцнішим, і лаваш не пропаде. Змастіть лаваш рослинною олією. Поріжте куряче філе на великі шматочки. Розподіліть по дні пирога.

ЩЕ ПИРІГ: 🥨 Пиріг «Равлик» з лаваша, з фаршем та грибами з сиром

Поріжте кубиками половинку солодкого перцю. Маслини можна залишити цілими, а можна порізати на половинки. Я згадала, що в мене є трохи зеленого замороженого зеленого горошку і додала його. Але це за бажанням, можна і не додавати.

Яйця вінчиком з’єднайте з молоком і сіллю, покладіть улюблені спеції, я додала дрібку прованських трав.

Залийте омлетною масою пиріг.

Випікайте за 180 градусів хвилин 15, білок має схопитися. Дістаньте пиріг, щедро посипте його сиром і відправте ще на 5 хвилин у духовку. Пиріг готовий!

Дайте йому трохи охолонути, а потім обережно витягніть із форми — і до столу!

ЩЕ ПИРІГ: 🥨 Смачний панський пиріг із лавашу та фаршу. Геніальний рецепт, без зайвої метушні з тістом

Дуже смачний пиріг у холодному вигляді. Спробуйте!🥨

Оцените статью
Секрет Вкуса
Омлет у лаваші — ситний, смачний і красивий сніданок
Шоколадный торт бомба — коржи пекутся на сковороде